Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Manfred van Reenen, brandweerman en eigenaar/ trainer bij Manroy Veiligheidstrainingen. 

Manroy is een naam met geschiedenis. Ik ben al sinds 1994 actief met het verkopen en installeren van alarminstallaties. Veiligheid en mensen veilig houden heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn opa zat bij de Bescherming Bevolking, een vrijwillige organisatie die na de oorlog meehielp om de bevolking te beschermen. Ik deel die passie met hem en ben in 2000 gestart met de opleiding tot Brandwacht. Sindsdien ben ik actief als brandweerman.

Door de jaren heen heb ik alle mogelijke brandweerdiploma`s gehaald en op dit moment rond ik de opleiding tot Brandweerdocent af. Daarnaast heb ik diploma`s als instructeur Eerste Hulp, instructeur Preventiemedewerker (beide NIBHV), gaspakdrager, instructeur Persoonlijke bescherming, preventiecontrole-functionaris brandpreventie, instructeur ploegleider BHV, instructeur Nederlandse Reanimatie-Raad, instructeur warmtebeeldcamera en instructeur ongevalsbestrijding gevaarlijke stoffen. Ook ben ik gediplomeerd voor het geven van diverse (bedrijfs-)brandweertrainingen.

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring op peil te houden door steeds opleidingen te blijven volgen, maar ook door in het veld te werken. Als professioneel brandweerman wordt ik regelmatig opgeroepen om bij calamiteiten te assisteren en breng ik de kennis die ik deel, ook zelf in de praktijk.

Mijn trainingen en advies zijn voor iedereen verschillend. Ik stem elke training en elk advies af op de vraag van de opdrachtgever en de vragen vanuit de deelnemers. Oefeningen sluiten aan bij situaties die zich echt in uw bedrijf voor kunnen doen. Mijn trainingen zijn dan ook altijd maatwerk. Daarnaast zijn ze erg interactief en praktijkgericht. Deelnemers gaan onderling met de stof aan de slag, zodat ze het niet alleen beter begrijpen, maar ook goed in de vingers krijgen.

Wilt u meer weten over mijn trainingen of de andere diensten die ik bied? Bel dan telefoonnummer 0341-25 06 12 of stuur me een bericht.

2017-05-08 10.01.47