Projecten

Vakantieparken
Ik heb voor diverse vakantieparken trainingen en advies gegeven op het gebied van ontruiming, brandveiligheid, maar ook EHBO. 

Hotels
Ontruiming is voor een hotel een zeer belangrijk onderwerp. Mensen slapen in een onbekende omgeving en weten vaak niet waar nooduitgangen zijn. Het is dan extra belangrijk dat BHV-ers goed getraind zijn om (hulpbehoevende) gasten veilig en snel te evacueren. Ik heb hier diverse hotels in getraind.

Zorginstellingen
In instellingen waar mindervalide of op een andere manier zorgbehoevende cliƫnten verblijven zijn goed opgeleide BHV-ers en ondersteunende collega`s ook erg belangrijk. Bij een calamiteit moeten de meeste, zo niet alle, bewoners beholpen worden te ontruimen. Ik heb diverse zorginstellingen geadviseerd en getraind in ontruiming, brandmeldinstallatie, processen etc.

Industrie
In industriĆ«le bedrijven heeft u soms te maken met risicovolle werkzaamheden, wat kans op letsel bij medewerkers met zich meebrengt. Ik help dit soort bedrijven bij het in kaart brengen van de risico`s, het ontwikkelen van veilige processen en het trainen van medewerkers op veilig werkgedrag.  

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan doen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0341-25 06 12 of stuur een bericht.

2017-03-24 15.28.34
Training zwembad